Over ons

Zaakvoerder / Christine Vancouillie

Christine Vancouillie is zelfstandig bemiddelaar, relatiecoach en preventieadviseur psychosociale aspecten van de arbeid. Ze is geboeid door de wijze waarop mensen samenleven en werken. Ze coacht individuen en groepen in hun relationeel leven en op de werkvloer naar meer welbevinden en aandachtigheid. Met de methode CLIC wil ze iedereen de kunst van het bemiddelen aanleren. Voor Christine is bemiddelen een levensmissie geworden.

Haar opleidingen: Master Religiewetenschappen (1982, KULeuven), Toegepaste Theologie, Geestelijke begeleiding in de gezondheidszorg (1984, KULeuven), Bijzonder diploma communicatiewetenschappen (1983, KULeuven), organisatiepsychologie (1982-1986, KU Leuven), systeemtheoretisch denken, getuigschrift: ‘groepen in organisaties’ (2000, Interactie Academie Antwerpen), bemiddelaar in familiezaken (2004, KULeuven), existentiële welzijnscounseling (Leuven, 2011), Preventieadviseur (2014, Kaho Gent).

Ze brengt haar inzichten in bemiddeling over via opleidingen en presentaties, psychosociale interventies op de werkvloer en organisatorische coaching. Dit o.a. voor Stichting Bedrijfsmanagement, externe preventiedienst Provikmo en in diverse bedrijven en organisaties.

Christine is auteur van het boek ‘Klaar met conflicten in vier stappen‘ (2016), en ‘Relatietoolkit voor de 21ste eeuw‘ (uitgeverij Entos, 2007).

Ann Sterckx

Met een Master in de Psychologie, een master in HRM, gecertificeerd in Ontwikkelingsgericht Coachen (individuen, teams) en NLP, specialiseerde Ann Sterckx (1973) zich verder in persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling. Daarnaast verdiept ze zich verder in collaboratieve en participatieve praktijken zoals o.a. World Café, Participatory Leadership, Open Space, opstellingswerk, cirkelwerk, … Gedurende vijftien jaar werkte ze in verschillende organisaties in P&O managementposities.

Heden begeleidt ze personen, teams en organisaties in transitie en cultuuromslag, middels consultancy, coaching en training. Haar passie vindt ze in het bemiddelingsgericht en ontwikkelingsgericht werken, het ‘leven brengen in structuren’, de koppeling van persoonlijke ontwikkeling aan organisatie- en maatschappelijke ontwikkeling.

In haar trainingen en begeleidingstrajecten zul je haar leren kennen als iemand die veel belang hecht aan persoonlijke begeleiding, veiligheid en groepsvorming, een vleugje humor, authenticiteit en didactiek.

‘Walk the talk’ en ‘Be the change you want to see in the world’ zijn een van haar geliefkoosde ankers.

Bert van den Moortel

Bert van den Moortel is naast zijn  opleiding als jurist en bachelor Notariaat, erkend bemiddelaar in sociale en familiale zaken.  Bert heeft een veelzijdige input in bemiddelen. Zowel vanuit zijn ervaring als Bemiddelaar vastgoed, burenbemiddelaar, en bemiddelaar in familiale zaken zet Bert zijn ervaring in als trainer en lesgever bij Mediationlink.