Uw Mediator

Christine Vancouillie

Christine Vancouillie is zelfstandig bemiddelaar, relatiecoach en preventieadviseur psychosociale aspecten van de arbeid. Ze is geboeid door de wijze waarop mensen samenleven en werken. Ze coacht individuen en groepen in hun relationeel leven en op de werkvloer naar meer welbevinden en aandachtigheid. Met de methode CLIC wil ze iedereen de kunst van het bemiddelen aanleren. Voor Christine is bemiddelen een levensmissie geworden.

Haar opleidingen: Master Religiewetenschappen (1982, KULeuven), Toegepaste Theologie, Geestelijke begeleiding in de gezondheidszorg (1984, KULeuven), Bijzonder diploma communicatiewetenschappen (1983, KULeuven), organisatiepsychologie (1982-1986, KU Leuven), systeemtheoretisch denken, getuigschrift: ‘groepen in organisaties’ (2000, Interactie Academie Antwerpen), bemiddelaar in familiezaken (2004, KULeuven), existentiële welzijnscounseling (Leuven, 2011), Preventieadviseur (2014, Kaho Gent).

Ze brengt haar inzichten in bemiddeling over via opleidingen en presentaties, psychosociale interventies op de werkvloer en organisatorische coaching. Dit o.a. voor Stichting Bedrijfsmanagement, externe preventiedienst Provikmo en in diverse bedrijven en organisaties.

Christine is auteur van het boek ‘Klaar met conflicten in vier stappen‘ (2016), en ‘Relatietoolkit voor de 21ste eeuw‘ (uitgeverij Entos, 2007).

Bert van den Moortel

Bert van den Moortel is naast zijn  opleiding als jurist en bachelor Notariaat, erkend bemiddelaar in sociale en familiale zaken.  Bert heeft een veelzijdige input in bemiddelen. Zowel vanuit zijn ervaring als Bemiddelaar vastgoed, burenbemiddelaar, en bemiddelaar in familiale zaken zet Bert zijn ervaring in als trainer en lesgever bij Mediationlink.